NEVŞEHİR / KOZAKLI - Kozaklı Atatürk İlkokulu

eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni Düzenlendi

Nevşehir Millî Eğitim Müdürlüğü eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni Nevşehir Kalesi Kayaşehir Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.eTwinning Ödül Törenine, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, e-Twinning Ulusal Destek Servisi Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri,  ilçe millî eğitim müdürleri ile eTwinning projesinden sorumlu ilçe milli eğitim şube müdürleri, etiket alan okulların müdürleri ve kalite etiketi alacak öğretmenler katıldı.

Okulumuzda 2020-2021 yıllarinda yapılan eTwinning proje çalışmaları neticesinde Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından okulumuz Avrupa Kalite Etiketi ile Ödüllendirilmiştir.

Atatürk İlkokulu ailesi olarak 4/A Sınıfı öğretmenimiz Mustafa GÖREN'i okulumuza kazandırdığı "eTwinning Avrupa Kalite Ödülü" projesinden dolayı gönülden tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

05-06-202205-06-202205-06-202205-06-202205-06-2022

Yayın: 05.06.2022 - Güncelleme: 05.06.2022 15:49 - Görüntülenme: 90